tag:blogger.com,1999:blog-25657646.post608601737648968125..comments2024-03-07T08:16:40.355+01:00Comments on "makagigi i 55 piernikow": baklavaburuuberiihttp://www.blogger.com/profile/12870061260723803458noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-25657646.post-64206224914506355262015-05-13T18:50:11.328+02:002015-05-13T18:50:11.328+02:00O wow! Ależ to cudne jest! Nigdy jeszcze baklavy n...O wow! Ależ to cudne jest! Nigdy jeszcze baklavy nie jadłam, Chętnie bym skosztowała. <br />Piękne zdjęcie.<br />Pozdrawiam Basiu :*Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25657646.post-67360935793214800982015-05-13T14:16:44.555+02:002015-05-13T14:16:44.555+02:00baklava, prawdziwa, najprawdziwsza, z bliskowschod...baklava, prawdziwa, najprawdziwsza, z bliskowschodniej cukierni, gdzie lady uginają się od ociekających syropem i orzechów słodkości... najukochańsza rozkosz dla podniebienia, zaprzyjaźniłam się nawet z panem cukiernikiem-Turkiem i potem już dawał mi co tylko uważal za najlepsze danego dnia. Kocham też mammoul z pistacjami...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04491976741354326955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25657646.post-63916343681762397262015-05-12T12:46:33.595+02:002015-05-12T12:46:33.595+02:00Perfekcyjne zdjęcie :).Perfekcyjne zdjęcie :).Evihttps://www.blogger.com/profile/16841867740092246457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25657646.post-44159033836517522272015-05-12T11:29:34.098+02:002015-05-12T11:29:34.098+02:00I u mnie ten raz nastąpi na pewno :) Dzięki za prz...I u mnie ten raz nastąpi na pewno :) Dzięki za przepis :)Kamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25657646.post-7213418191643144162015-05-12T09:10:04.228+02:002015-05-12T09:10:04.228+02:00mniam, robiłam nie raz i nie dwa :)
mając do wybo...mniam, robiłam nie raz i nie dwa :) <br />mając do wyboru całkiem przyzwoitą ale naładowaną przeróżnymi E z lidla a zrobieniem samodzielnie, wybieram to drugie. w sumie mając gotowe ciasto przygotowuje się ją bardzo szybko.<br />baklava to chyba praprababka naszych mazurków.leloophttps://www.blogger.com/profile/16825383766654537068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25657646.post-45714359268372917952015-05-12T06:52:53.223+02:002015-05-12T06:52:53.223+02:00baklawa to wiadomo ,że miód i malina i niebo w g...baklawa to wiadomo ,że miód i malina i niebo w gębie, uwielbiam , ale u mnie kupić nie można nawet tego filio i raz na kilka ruskich lat robię je same i dopiero baklawę , wiadomo bardzo świąteczne ciasto , bo to robota na cały dzień :D<br />Basiu , jej jak ty to równiutko pokroiłaś , pełen szacunek margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.com