tag:blogger.com,1999:blog-25657646.post8072788437832670338..comments2024-03-07T08:16:40.355+01:00Comments on "makagigi i 55 piernikow": daktyleburuuberiihttp://www.blogger.com/profile/12870061260723803458noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-25657646.post-83733241037212176432011-02-09T00:06:36.678+01:002011-02-09T00:06:36.678+01:00Kandyzowana skorka w takich cienkich paseczkach to...Kandyzowana skorka w takich cienkich paseczkach to klasa, IMO :)<br /><br />O te 'makroud' to najlepsze daktylowe jakie jadla, fajna do nich jest taka gotowa masa daktylowa, nie wiem czy to jest gdzies w Krk... Polecam w ciemno, wiem ze Ci sie nadadza Monika :)buruuberiihttps://www.blogger.com/profile/12870061260723803458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25657646.post-66190265835172640302011-02-09T00:02:11.291+01:002011-02-09T00:02:11.291+01:00Ha! Skorzystałam z google search i co? I oprócz da...Ha! Skorzystałam z google search i co? I oprócz daktyli znalazłam ciasteczka które już wiem że muszę zrobić, o te: http://makagigi.blogspot.com/2008/02/daktylowo.html :)))<br /><br />Mówisz Basia, kandyzowana skórka?<br />:*Monikahttps://www.blogger.com/profile/09156411852105702494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25657646.post-70919280342470356462009-02-12T13:54:00.000+01:002009-02-12T13:54:00.000+01:00Hmmm, wyglada wysmienicie !!!Hmmm, wyglada wysmienicie !!!Joanna DChttps://www.blogger.com/profile/17089162107021846118noreply@blogger.com