czyli: kuchnia wydaje, kuchnia gotuje, kuchnia kontroluje*:
a dokladnie zbiorowa kuchnia kajakowa 2007 przygotowuje:
mlode ziemniaki z maslem lub/i cebulka, koperkiem, kefirem/maslanka/jogurtem i ozdoba**. Zakupienie przez nas ww. produktow nabialowych powaznie uszczuplilo, a wrecz wyczerpalo zapasy w calej Ukcie! Wysmienite danie smakowalo jak nigdy, nawet w wersji "ziemniak postny", czyli bez zadnej omasty. Takiej frajdy jeszcze na Kajakach nie bylo :-)
* tak, tak to typowe haslo admirala Mirka ;)
** ozdoba w postaci pokaznych rozmiarow koprowego kwiatu.
mlode ziemniaki z maslem lub/i cebulka, koperkiem, kefirem/maslanka/jogurtem i ozdoba**. Zakupienie przez nas ww. produktow nabialowych powaznie uszczuplilo, a wrecz wyczerpalo zapasy w calej Ukcie! Wysmienite danie smakowalo jak nigdy, nawet w wersji "ziemniak postny", czyli bez zadnej omasty. Takiej frajdy jeszcze na Kajakach nie bylo :-)
* tak, tak to typowe haslo admirala Mirka ;)
** ozdoba w postaci pokaznych rozmiarow koprowego kwiatu.
No comments:
Post a Comment