to nie sa zolte dzdzownice, ani tajna bron wschodnio-azjatckich kucharzy
to najprawdziwszy wloski makaron jajeczny z bulka tarta i smazona smietana, zamiast masla i parmezanu (oryginalny przepis na paste z bulka tarta zaczerpnelam chyba z "Culinaria Italia" Konemanna, ale to zweryfikuje dopiero w weekend)
dlaczego smietana powraca - dlatego, ze byla juz kiedys wystapila na zaprzyjanionym blogu, wystapila jakos tak samotnie, a dzis dopiero ma mącznego towarzysza. pozdrowienia dla Zony Pana Jozka po raz wtory!
to najprawdziwszy wloski makaron jajeczny z bulka tarta i smazona smietana, zamiast masla i parmezanu (oryginalny przepis na paste z bulka tarta zaczerpnelam chyba z "Culinaria Italia" Konemanna, ale to zweryfikuje dopiero w weekend)
dlaczego smietana powraca - dlatego, ze byla juz kiedys wystapila na zaprzyjanionym blogu, wystapila jakos tak samotnie, a dzis dopiero ma mącznego towarzysza. pozdrowienia dla Zony Pana Jozka po raz wtory!
No comments:
Post a Comment